Vidoviti Radomir

Spajam rastavljene preko fotografija, isceljujem od negativne enrgije, pomažem kod psihičkih problema, neplodnosti, posla i zdravlja. Ma gde god se nalazili osetićete moju energiju.
Pozivi iz Srbije:
065 3651 913 ili 064 3161 083
Pozivi iz inostranstva:
+381 65 3651 913 ili +381 64 3161 083 Viber / WhatsUp
Jednim pozivom promeni svoju sudbinu i privuci sreću u svoj život!

Vodili smo ljubav u društvu još jednog para na Adi Ciganliji

Leto u Beogradu je često nepodnošljivo. Jedne večeri Sonja i ja smo sedeli u bašti jednog beogradskog kafića, jeli sladoled i ćaskali.

– Previše je vruće – požali se ona. – Pravi pakao.

– Da. Prijalo bi da smo sada negde pored reke, na nekom splavu.

Značajno me je pogledala.

– Da znaš da bi prijalo! Haj’mo na Adu! Možemo da šetamo, da popijemo nešto, a sigurno je mnogo prijatnije nego ovde…

Nije morala mnogo da me nagovara. Seli smo u auto i dovezli se do Ade.

Dugo smo šetali pored jezera, pričali, šalili se. Došli smo skoro do kraja jezera, sišli do vode i tu seli. Pričala mi je o svemu. O Feliniju, o Firenci, kako voli da gleda crtaće… A ja sam gledao te oči boje badema kako nemirno lutaju, te usne koje tako brzo i lepo izgovaraju tako zanimljive rečenice…

Na sebi je imala majicu na bratele i suknju iznad kolena. Rukama je pridržavala kolena svojih lepih nogu i samo ih je nakratko puštala kada bi mi nešto objašnjavala. A onda se ispružila po plaži naslonivši se na laktove. Njene grudi su došle do izražaja, a njene ispružene noge delovale su kao izvajane. Oko nas nije bilo nikoga. Bio sam sâm sa tom divnom devojkom.

Lagano sam prešao prstom preko njenih butina. Pogledala me je, ali nije reagovala, samo je nastavila da priča. Približio sam se i poljubio joj vrat. Nasmešila se nameštajući vrat za moje usne.

Još neko vreme je, kao nezainteresovano, gledala u vodu, a zatim zatvorila oči. Usne su nam se spojile. Naši jezici započeli su ludu igru preplitanja i traženja. Zavukao sam ruku pod njenu majicu, pa u njen brushalter. Milovao sam joj grudi i nežno stiskao bradavice.

– Sačekaj – prošaputala je i skinula brushalter.

Ponovo sam zavukao ruku pod majicu, ali sada su njene grudi bile oslobođene, meke i tople. Uživala je. Ljubio sam je i milovao svaki delić njenog tela. Podigao sam joj malo suknju, milovao njene prelepe noge i došao do njenog venerinog brega. Tiho je zadrhtala. Malo sam je podigao i povukao gaćice na dole. Moj prst se ubrzo našao na njenom klitorisu, nežno ga trljajući, a zatim i u njoj. Bila je tako topla i vlažna.

Prešla je rukom preko mog nabreklog uda. Mislio sam da će pući od silne želje za njom. Otkopčala mi je farmerke i ubrzo se moj ud našao u njenim rukama.

– Dođi – rekao sam. Nisam više mogao da izdržim. Legao sam na leđa, a ona je lagano sela na mene.

– Ooohhh… – tiho je prostenjala.

Nismo ni primetili kada je naišao drugi par. Stali su nedaleko od nas i počeli da se ljube. Primetili su nas, a i mi smo njih. Međutim, Sonja nije želela da stane. Nije joj smetalo što nas posmatraju i što smo im inspiracija za njihovu igru. Naprotiv. Predložila mi je da i mi njih posmatramo.

Gledajući nas, ljubili su se i milovali strasnije nego kada su došli.

Sonja se sve strasnije uvijala na meni. Gledala ih je pohotno, isto onako kako su i oni gledali nas. Sve je glasnije stenjala. Uzbuđivala ju je situacija u koju smo tako nenadano došli. A kada su i oni počeli da vode ljubav, svršila je uz poluglasan uzdah, a zatim i strastan poljubac. Brzo je sišla sa mene, zgrabila moj ud rukama, a ja sam uz glasno stenjanje pustio spermu. Poljubila me je. Sredili smo odeću i lagano, zagrljeni, krenuli. Okrenuli smo se još jedanput.

Naši poznanici sa plaže strasno su vodili ljubav. Pogledali su nas kao da su hteli da se zahvale. I mi smo bili zahvalni njima.

I danas, kada se sretnemo, Sonja i ja se rado setimo tog događaja. Ko zna šta bi bilo da su nam prišli. Ili da smo mi njima prišli. Da li bi sve bilo lepše? Ili bi oni drugačije reagovali? Ko to sada zna kako bi se tada završila naša erotska ispovest.